Eulen

Een van de vogels die het meest wordt geassocieerd met de Keltische cultuur is de uil. Van hem werd gezegd dat hij de drager was van opperste wijsheid.

De legende trekt Merlijn, bijna altijd, met een uil op zijn schouder en in veel culturen werd gedacht, misschien omdat er drankjes zijn gemaakt met de ogen van die vogel, die heksen en tovenaressen gebruikten om ze te sturen Zijn vloeken op afstand. Maar de waarheid is dat de Druïden er zeker van waren dat deze vogel luciditeit trok naar hun geest, intuïtie en het vermogen om te raden.

Met hun veren en met hun bloed trokken ze veel van de anagrammen, symbolen en amuletten van bescherming, vooral die waarmee ze ziekten probeerden te genezen.

In de pocima's die ze voor de veldslagen uitgewerkt om hun soldaten te drinken te geven, omvatten ze uil-eieren, en in de dagen waarin de halve maan, wijdden ze hun veren om ze een gelukkige charme te maken, een muur van bescherming tegen de vijanden.

In onze tijd hebben we de magische waarden van uilen gevonden en gebruiken ze als beschermende amuletten.

Er wordt gezegd dat slechte energieën, noch het boze oog, noch afgunst een plaats kunnen betreden die wordt voorgezeten door het symbool van een uil, zolang dat beeld is gemaakt met edele materialen, wat mineraal, hout, metaal, keramiek ...

Als je het gevoel hebt dat iemand je slechte vibes stuurt, moet je het uilensymbool om je nek hangen. 

Wacht niet langer en krijg de jouwe! Je zult het geweldig vinden hoe ze eruit zien.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters