De bezorgdiensten staan nog steeds onder grote druk door de feestdagen. Dit betekent dat er helaas voor alle bezorgdiensten soms nog vertragingen zijn. De bezorgsnelheid hebben wij helaas niet in de hand.

Verzenden

Besteld u tijdens werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt uw artikel dezelfde dag nog verzonden. Uw order zal dan waarschijnlijk de volgende dag al in huis zijn, hoewel we een levertermijn van 1-3 dagen aanhouden. Als u in het weekend besteld, duurt het ongeveer 2-3 werkdagen voordat uw bestelling bij u thuis is. Als de bestelling een te graveren artikel bevat, is de levertijd één dag langer. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Gratis verzending binnen Nederland!

Gratis voor bestellingen vanaf €0.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzending naar België

De verzendkosten naar België bedragen € 4,00.

Afhaling

U kunt uw bestelling ook afhalen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven uw product op te halen. Om het product op te halen dient u het bestelnummer en uw legitimatiebewijs te laten zien aan de kassa. De bestelling kunt u online afrekenen, maar ook eventueel per PIN of met cash in de winkel. Bij betaling in de winkel is de bestelling 1 week gereserveerd voor u. Als u heeft gekozen voor betalen in de winkel en de bestelling na 1 week niet is af gehaald annuleren wij uw bestelling.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.