Opmerkingen - Hoe een gravure bestellen:

Leg altijd eerst het te graveren product in de winkelwagen en selecteer vervolgens 'GA DOOR MET WINKELEN'. Op de betreffende productpagina kunt u vervolgens de mogelijke graveeropties oproepen. De invoervelden laten meer karakters toe dan er mogelijk ruimte is voor de gravure. Afhankelijk van het geselecteerde lettertype passen er meer of minder tekens. We proberen het formaat van de gravure zo goed mogelijk aan te passen en, als er iets niet duidelijk is, sturen we je een e-mail met een ontwerpvoorstel voordat we graveren. Indien u tekst en afbeelding wilt laten graveren, kunt u de plaatshouder [BEELD] in de gewenste tekst gebruiken om de gewenste positie van de afbeelding aan te geven. We sturen u dan het ontwerp per e-mail voordat we gaan graveren. De foto moet zo contrastrijk mogelijk zijn en de persoon moet qua helderheid zo goed mogelijk afsteken van de achtergrond om een ​​goede graveerkwaliteit te bereiken. We kunnen bijna elke gewenste foto graveren, met een hoge helderheid en het heeft een reflecterende hologram-look. U stuurt ons gewoon de foto die u wilt maken, naast eventuele aanvullende vereisten. U krijgt een fotogravure in een zeer goede resolutie doordat wij werken met diamantgravure.

Houd er rekening mee dat:

Het eindresultaat is direct gerelateerd aan de kwaliteit van de foto die u ons aanlevert. We weten dat uw dierbare foto's niet altijd van perfecte kwaliteit zijn, maar we zullen ons best doen om de afbeelding te verbeteren.

Let Op:

Als u meerdere te graveren producten bestelt, dient u in de betreffende graveeropdracht te vermelden op welk product de gravure moet worden aangebracht. Bijv. voor partnerringen welke naam op welke ring gegraveerd moet worden.