Doodskop

De schedel juwelen is een trend die niet uit de mode raakt, die op duizend en één manier opnieuw kan worden uitgevonden, zodat je hem kunt blijven combineren. Het is een aanvulling voor authentieke liefhebbers van het verschillend, of het nu met punk, rock of gothic is, die ons identificeert als originele mensen, onconventioneel en met een transgressieve punt.

Jezelf zijn begrijpt de leeftijd of context niet en met schedel juwelen kun je bij elke gelegenheid je passie voor dit symbool laten zien. Bovendien kunnen zowel heren als vrouwen een schedel juwelen dragen, snij jezelf niet in wat je leuk vindt. Ontdoe ontdoen van je verlegenheid en rock met een van onze schedel juwelen of geef het perfecte cadeau aan iemand die een passie voor het symbool heeft.

U kunt erop vertrouwen dat het u vele jaren zal vergezellen, omdat onze schedel juwelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal van gepolijst 316L roestvrij staal, beter bekend als chirurgisch staal, zodat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en dat buitengewone gebruik dat u wilt geven. Dus je kunt die transgressieve look zo lang houden als je wilt. Je kunt sieraden van grote schedels vinden, klein in zilverstaal of badend in materialen met Pvc-coating om een ​​gouden of zwarte afwerking te geven om de combinatie te kiezen die je leuk vindt.

In esde2 vind je een breed scala aan grote en kleine schedelsieraden in zilverstaal, verguld of PVC gecoat, om het een gouden of zwarte afwerking te geven, zodat je de combinatie kunt kiezen die je het leukst vindt.

Wacht niet langer en krijg de jouwe! Je zult het geweldig vinden hoe ze eruit zien.

Er zijn 103 producten.

Item 1-24 van 103 in totaal item(s)

Actieve filters