Septum

Ringen voor het septum zijn een zeer modieuze vorm van sieraden. Ze kunnen heel subtiel of heel opzichtig zijn. Historisch gezien zijn ze ouder dan de inheemse Amerikaanse culturen, waarin de piercing in het septum bij veel stammen een speciale betekenis had.

Lange botten werden over het septum gedragen om schoonheid te versterken, de neus plat te maken of om een ​​agressieve look te creëren (krijgers droegen decoratieve stukken gemaakt van de botten van hun vijanden!). Ze gebruikten organische materialen om sieraden te maken, zoals botten, hout of dierenhoorn. Tegenwoordig hebben we een grote selectie veilige materialen zoals titanium, chirurgisch staal, acryl of verguld, die u in uw septum kunt dragen.

We zullen ook een grote categorie toevoegen die gewijd is aan nepsieraden voor het septum. Een van de beste dingen van neppiercings is dat het heel moeilijk is om te zien of ze nep zijn. Ze zijn gemakkelijk en snel aan te trekken en zeer comfortabel om te dragen. Nep-sieraden kunnen een aanvulling zijn om te dragen bij speciale gelegenheden, zoals een feest of een muziekfestival, of om dagelijks te dragen als aanvulling op je outfit. Jij beslist, welke je kiest!

Actieve filters