E-mailen via het contactformulier

U kunt ons via het contactformulier een mail sturen. U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt binnen 12 uur antwoord.

Neem contact op via E-mail

E-mail: Email U krijgt binnen 12 uur antwoord.

WhatsApp

Telefoonnummer: 06 38521775

Bellen

Gebruik indien mogelijk het schriftelijke contactformulier. Zo kunnen we uw vragen doorgaans beter en gedetailleerder beantwoorden. Overdag krijgt u meestal binnen zeer korte tijd een gedetailleerd antwoord.
Telefoonnummer: 06 38521775  (dinsdag tot zondag van 12:00 tot 17:00 uur)

Schrijven

Postadres: esde2, Birgitta-Gracht 33, 6465 EL Kerkrade, Nederland

Bedrijfsinformatie

fashion.esde2
KvK:   14098455
BTW:  NL002375876B63

Lees meer over de ontwikkeling van esde2 

Fashion.esde2 is opgericht in 2008. Het begon allemaal met een gek idee en een marktkraam op een zondagsmarkt. Het was een succes en na drie maanden hadden we al onze vaste winkel in het stadscentrum geopend. Inmiddels zijn we al twee keer van locatie veranderd en hebben wij ons altijd verbeterd. 

Het motto was om onze klanten iets heel speciaals te bieden. We hebben veel bezoeken gebracht aan de modewereld van Parijs om dingen te vinden die je niet eens om de hoek kunt vinden. Vele malen per jaar voeren we heel vroeg in de ochtend naar Parijs om nieuws te ontdekken en we kwamen heel laat in de avond of meestal 's nachts terug om de nieuw gevangen items de volgende ochtend aan onze klanten te presenteren. We hebben het leven en de flair en diversiteit van Parijs geabsorbeerd om inspiratie op te doen. We hebben onze stijl gevonden die we vanaf toen aan onze klanten wilden presenteren. Het was een hele spannende fase met veel indrukwekkende en nieuwe dingen om te ontdekken. We hebben in de loop van jaren veel contacten gelegd en hebben bronnen en de knowhow ontwikkeld waaruit we onze unieke artikel kunnen halen. Tijden veranderen en we gaan met de tijd mee. Dat is maar goed ook. Maar het belangrijkste is om te luisteren naar de feedback van onze klanten, voor alles open te staan en dit te combineren met onze eigen ideeën. Ons assortiment is natuurlijk door de jaren heen veranderd. Omdat we altijd een oor hebben voor onze klanten en weten wat onze klanten bij ons willen kopen. Ook voor de toekomst wordt gezorgd, want er zijn genoeg ideeën om steeds weer nieuwe dingen te creëren. We willen onze klanten producten bieden waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de dagelijkse sleur. Iets moois en iets om je leven mee te versieren, je goed te voelen en voor een dagelijkse ervaring in je dagelijkse routine.