Kralen armbanden

Armbanden van halfedelstenen mogen niet ontbreken onder je seizoensaccessoires. Ze zijn het ideale accessoire voor mannen met charisma en persoonlijkheid. Ze kunnen zowel dagelijks, casual als voor een verfijnde stedelijke look worden gedragen, alleen of gecombineerd. Er zijn meer vrolijke modellen en andere elegantere in verschillende kleuren met een grote variëteit om uit te kiezen.

De inspiratie voor de ontwerpen en materialen van deze mode-armbanden komt meestal rechtstreeks uit de natuur, dus ze maken je al vatbaar om de kracht en kracht ervan te voelen door verschillende edelstenen zoals vulkanische lava, het howliet of oog van tijger, die enkele van de elementen die we erin kunnen terugvinden. Ook wordt rekening gehouden met het suggestieve karakter van de betekenis en eigenschappen dat sinds de oudheid dankzij traditie behouden is gebleven.

Betekenis van sommige natuurlijke halfedelstenen: * Howliet: witte steen die rustgevende, spirituele eigenschappen heeft en verbonden is met wijsheid. * Lapis Lazuli: de blauwe kleur is gerelateerd aan rust, controle over situaties, vrede, bescherming, vertrouwen en geloofwaardigheid. * Tijgeroog: mooie steen die vaak aanwezig is in armbanden in bruine of blauwe tinten. Er worden kenmerken aan toegeschreven zoals een bron van energie, rijkdom en macht. Het beschermt ook tegen negativiteit. * Zwarte onyx: er wordt een transformerende kracht van energie aan toegeschreven die gepaard gaat met fysieke en mentale weerstand. * Hematiet edelsteen: harmoniseert het fysieke en spirituele lichaam. * Bamboe-agaat: het is een gelukssteen op het gebied van liefde en passie. Wordt ook geassocieerd met optimisme en de wil om te leven. * Turkoois: steen gekoppeld aan vreugde, geluk, welzijn en bescherming.

Dus, als je twijfelt tussen de verschillende ontwerpen, materialen en texturen, kan een optie zijn om je te laten leiden door hun voorouderlijke betekenis, die als het je uiteindelijk geen kracht geeft, het ook niet wegneemt.

Zoals je kunt zien, zijn het de perfecte armbanden om naar de mode te gaan en de beste aanvulling op je nieuwe herenlook. Wat je look ook is, je zult de ideale armband voor je vinden, omdat ze precies zijn ontworpen om dat onconventionele en aantrekkelijke karakter te geven aan wat je stijl ook is, uitgaande van de elegantie en sensualiteit van de drager.

We wachten op u om u altijd de beste service en kwaliteit te bieden!

Er zijn 95 producten.

Item 1-24 van 95 in totaal item(s)

Actieve filters