Ik heb interesse in een artikel, kan ik deze ophalen?

Afhalen is niet mogelijk, echter kunnen wij het wel in Regio Kerkrade / Heerlen bij u bezorgen.

Kan ik telefonisch of per mail reserveren?

Helaas kunnen wij geen reserveringen per telefoon/mail aannemen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Wat nu?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Welke garantietermijn heb ik op mijn aankoop?

Garantie wordt behandeld volgens de Europese richtlijnen en datum van aankoop. Er kan alleen aanspraak op garantie gemaakt worden met uw factuur of originele kassabon.

Wat is beter zilveren of roestvrijstalen sieraden?

Sieraden van roestvrij staal zijn erg hard en daardoor krasbestendiger dan bijvoorbeeld zilver of goud. Bovendien is roestvrij staal corrosiebestendig, oxideert het niet zoals zilveren sieraden en is het buitengewoon onderhoudsvriendelijk.

Verkleurd een goudkleurig 'Roestvrijstalen' sieraad niet?

De gouden kleur van de sieraad is gemaakt door een dunne coating op roestvrij staal. De laag kan mechanisch of met chemisch agressieve stoffen worden beschadigd. Maar als u goed met de sieraad omgaat en ook cosmetische haarproducten weghoudt, zult u lang van de sieraden genieten.

Hoelang blijft de gouden kleur erop zitten bij gouden oorbellen?

In het algemeen is dat lastig te oordelen en hangt dit sterk af van het gebruik. Wel hebben wij als tip om transparante nagellak op de oorbellen aan te brengen om ze langer te behouden van originele staaat.

Hoe kan ik de juiste maat van een ring bepalen?

Meten kan gedaan worden met een bandje rond de vinger, met kleur markeren, afwikkelen en meten. De lengte van de gemarkeerde bandje komt overeen met de omtrek.

Is het mogelijk om armbanden kleiner te maken?

Het is mogelijk om een aantal armbanden van ons kleiner te maken zonder extra kosten, als een armband groter gemaakt moet worden zal dit wel natuurlijk extra kosten bevatten.

Kan ik een artikel ruilen als het te klein of te groot is?

Ja het is mogelijk om te ruilen, wel zullen de terug verzendkosten van u zijn.